Social

Noapte rosie la Moscova

Cea mai mare operatiune de desant britanic a descarcat patruzeci si doua de mii de supusi ai Imperiului Fotbal si ai Regatului Unit in inima Moscovei.
 
Champions League si-a tinut spectacolul de gala. Razboiul celor doua roze s-a jucat in deplasare. Rosu a ramas culoarea preferata a capitalei ruse. Diavolii rosii ai lui sir Alex Ferguson au castigat al treilea trofeu din istoria gruparii, punand capat visului lui Abramovici de a ridica cupa la el acasa. Ploaia a fost decorul perfect pentru un meci englezesc. S-a jucat lung si taios. Umarul a contat mai mult decat glezna. Manchester si Chelsea ne-au oferit un banchet complet.

Tot ceea ce poate compune un meci de fotbal: goluri, prelungiri, penalty-uri, incaierari, greseli de arbitraj , eliminari . Fara generozitate maxima, dar cate putin din toate, intr-un spectacol care a parut regizat sa redemonstreze care e sportul-rege.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea