Social

#vreme #ninsori #viscol #prognoza meteo

Ninsori si viscol in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori si viscol, valabila luni, 9 decembrie, incepand cu ora 06.00 pana la 22.00.

 

In acest interval va ninge mai intai in Maramures, apoi ninsorile se vor extinde in nordul tarii, in special in Carpatii Orientali, in Muntii Apuseni. In vestul tarii, precipitatiile vor fi mixte, iar izolat se va instala si poleiul. Vantul va sufla tare in majoritatea regiunilor tarii, iar la rafale va depasi 70 km la ora. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade Celsius.

Marti, vremea va incepe sa se raceasca din ce in ce mai tare, vor fi innorari, iar pe arii restranse va ninge usor, in special in estul si in sudul teritoriului.

Vantul va sufla tare in majoritatea regiunilor tarii, mai ales in Moldova, Dobrogea si Baragan, dar si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade Celsius.

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea