Social

#cod galben viscol # cod galben ninsori #cod galben

Ninsorile si viscolul se intorc in toata tara! Cod galben incepand de...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri la ora 16.00 pana sambata la ora 14.00 in mai multe judete din tara, conform Mediafax. 


Ninsorile vor incepe treptat in zona Muntilor Banatului si in cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura in a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata. Pana sambata dimineata, ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea si va continua sa ninga, in general slab, pana in orele dupa-amiezii.

Cantitatile de precipitatii vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in Oltenia si la munte si se va depune strat nou de zapada, local mai consistent.

Vantul va avea intensificari temporare, viscolind si spulberand ninsoarea, in regiunile sudice, dar si la munte, cu viteze de peste 50...60 km/h, iar in sudul Banatului vor depasi 80 km/h. Sambata, vantul se va domoli.

Se va intensifica insa in regiunile sudice inca din dimineata zilei de vineri. Ninsori, in general slabe cantitativ, vor fi local si in restul teritoriului.

Sursa foto: meteoromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea