Social

#consum #curent electric #scoli #ninsori #drumuri inchise

Ninsoarea abundenta inchide zeci de scoli si drumuri din Romania

Cursurile a 25 de scoli din zece localitati din judetul Galati au fost suspendate astazi in urma ninsorilor abundente. Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Galati, Petrica Patilea, scolile au fost inchise in cursul diminetii, deoarece microbuzele scolare nu pot circula in conditii de siguranta din cauza zapezii.

Au fost suspendate cursurile scolilor din satele Roscani (comuna Baneasa), Buciumeni, Cuca, Poiana, Suceven, Cavadinesti, Slivna (Beresti-Meria), Toflea (Brahasesti), Talpigi (Ghidigeni), Ionasesti si Coasta Lupei (Nicoresti).

In urma ninsorilor din ultimele ore, peste 30 de localitati din Romania, insumand mai mult de 17.650 de consumatori, au ramas fara alimentare cu energie electrica. Potrivit datelor Ministerului Energiei, prezentate ieri, la Comandamentul de iarna de la Palatul Victoria, cea mai grava situatie se inregistreaza in judetul Buzau, unde numarul localitatilor fara curent electric a ajuns la 20.

Centrul Infotrafic anunta ca din cauza viscolului care troieneste zapada a fost inchisa circulatia pe urmatoarele drumuri:

- DN22 Ramnicu Sarat - Baile (judetul Buzau)
- DN24B Husi - Albita (judetul Vaslui)
- DN23A Gologanu - Ciorasti (judetul Vrancea)
- DN23B Maicanesti - Ciorasti (judeul Vrancea)
- DN2N Bogza - Dumbraveni (judetul Vrancea)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea