Social

#drum national #viscol #ninsoare

Ninsoarea a inchis A1, A2 si 16 drumuri nationale

Autostrada Soarelui, autostrada Bucuresti-Pitesti si 16 drumuri nationale au fost inchise de autoritati in urma ninsorilor abundente si a viscolului puternic.

Autostrada Soarelui este inchisa pe segmentul Bucuresti-Drajna din cauza viscolului puternic, ruta ocolitoare recomandata fiind DN3. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ( CNADR ) a inchis duminica seara si A1, autostrada Bucuresti-Pitesti, cu ruta ocolitoare DN7.

Aproape 50 de oameni au ramas inzapeziti in judetele din sudul tarii, iar circulatia este ingrunata in sud-estul tarii. Cele mai afectate drumuri sunt cele dinspre Capitala spre zona Moldovei si Dobrogei.

Potrivit Realitatea.net, cele 16 drumuri nationale inchise sunt: in judetul Ialomita, DN2A Urziceni – Slobozia; in judetul Buzau , DN 22 Ramnicu Sarat – Braila si DN2C Costesti – Padina; in judetul Vrancea, DN 23B Maicanesti – Ciorasti; DN1D Urziceni (judetul Ialomita) – Albesti (jud. Prahova); in judetul Teleorman, DN51A Zimnicea – Piatra si DN65E Rosiori de Vede – Piatra; DN41 Chirnogi (judetul Calarasi) – Daia (judetul Giurgiu); DN65A Buzoesti (jud. Arges) - Balaci (jud.Teleorman).

Inainte de a pleca la drum, verifica aici situatia drumurilor nationale, publicata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pe site-ul oficial.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea