Social

#conditii meteo #zapada #paste #meteo #ninsoare #vremea de paste

Ninge de Paste? Afla cum va fi vremea in weekend

Potrivit meteorologilor, Pastele 2014 se anunta rece. In sudul tarii, vremea va incepe sa se incalzeasca abia in dupa-amiaza zilei de sambata, 19 aprilie, cand temperaturile vor urca spre 17-18 grade Celsius. Pe litoral, ploile vor inceta abia in noaptea de vineri, regimul termic pentru perioada 19-20 aprilie fiind cuprins intre 14-16 grade Celsius pe timpul zilei, in timp ce minimele vor cobori noaptea pana la 4 grade.

In zona montana, precipitatiile sub forma de ninsoare vor fi intalnite pana pe 19 aprilie. Temperatura diurna nu va depasi 7 grade Celsius, iar pe timpul noptii va cobori sub 0 grade.

Dupa weekendul de Paste, temperaturile se vor mentine la limita inferioara a mediei inregistrate pentru aceasta perioada. Vremea se va incalzi usor pe intreg parcusul saptamanii viitoare, iar nivelul precipitatiilor va inregistra o scadere insemnata comparativ cu intervalul 16-19 aprilie.

Sursa foto: es.yoyowall.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea