Social

#Nicusor Dan

Nicusor Dan, despre cum vrea sa fluidizeze traficul in Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anuntat ce masuri doreste sa ia pentru fluidizarea traficului in Bucuresti. Edilul a declarat ca in prima faza vrea sa implementeze sistemul de semaforizare inteligent, care in prezent nu functioneaza in Capitala.

De asemenea, premierul Orban a venit cu precizari despre acest sistem, care ar trebui extins, pentru ca initial a fost prevazut doar in interiorul inelului circular al orasului.

„Sistemul nu a functionat sau a functionat pe bucati foarte mici. Important este sa aducem acea tehnologie, avem softul, dar nu avem hardul, adica nu avem semafoarele, sa aducem acea tehnologie care are incorporata camera in semafor astfel incat semaforul ia decizie in timp real. Nu cum este acum. Avem toti experienta asta. Daca trecem prin aceeasi intersectie si la 8:00 dimineata, si la 12:00 ziua, si la 12:00 noaptea la fel dureaza semaforul”, a spus Nicusor Dan la Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea