Social

Niculescu si Zicu sunt hartuiti de o femeie pe care au impartit-o in trecut

Vine o vreme cand orice se plateste in viata. La aceasta concluzie au ajuns si doi fotbalisti autohtoni: Ianis Zicu si Claudiu Niculescu . Este bine stiut faptul ca cei doi sportivi erau atrasi de fete frumoase si disponibile, precum un fluture de lumina. Numai ca, acum, Zicu si Niculescu regreta greselile trecutului, mai ales cand o multime de domnisoare nu sunt gata sa accepte un "Nu" categoric si continua sa-i agaseze cu mesaje si telefoane date in miez de noapte.

Ianis Zicu este cunoscut sub porecla "Hartuitorul de vedete", si o multime de femei au simtit pe pielea lor pana unde poate duce fotbalistul limitele bunului-simt.

Gura lumii spune ca daca fetele ii refuzau avansurile, Zicu considera ca este nevoie de o mica corectie corporala pentru a le convinge. Prin presa au aparut tot felul de materiale cum ca Alexandra si Alina de la A.S.I.A., Diana de la Pops, Raluca Moianu sunt doar cateva vedete autohtone care au fost agresate verbal si fizic de catre atacantul dinamovist. Le telefona in miez de noapte si le facea tot felul de propuneri, care mai de care mai jenante. Diana (Pops) si Andra, cu toate ca au fost si ele amenintate prin telefon, au avut curajul sa-l refuze.

Goana dupa vedete

Nu acelasi lucru se poate spune despre fetele de la A.S.I.A., Alexandra si Alina, care au facut marea greseala sa se intalneasca cu Zicu, si probabil si-au blestemat zilele. Cantaretele s-au intalnit de cateva ori cu atacantul, dar pentru ca nu au vrut sa intemeieze o relatie au fost "altoite" strasnic de Ianis. Nici o fosta cucerire a fotbalistului, Mihaela, de profesie manechin, nu a scapat de furia fotbalistului. Gurile rele spun ca Mihaela a aflat ca dinamovistul o insela si i-a cerut explicatii. Atat i-a trebuit lui Zicu. Palme grele au cazut pe obrajii manechinului, care, fara sa se mai uite inapoi, i- a dat papucii definitiv. Si pe vremea cand evolua in Italia Ianis se tinea de prostii. Suna cu numar ascuns femei pe care nu le vazuse decat in reclame. Se prezenta si conversa ca si cum s-ar fi cunoscut de cand lumea.

Iar daca femeia ii raspundea ca o deranjeaza si nu mai vrea sa vorbeasca cu el la telefon, Zicu devenea perseverent si o suna obsesiv.

"Voi stiti mai bine despre ce fata este vorba ca sunteti din presa."

Claudiu Niculescu

Fata nu accepta un refuz

Numai ca acum iata ca roata s-a intors si atacantul dinamovist este sunat incontinuu de o fosta iubita. Ce s-a intamplat? Potrivit revistei X-Magazin, Ianis Zicu si Claudiu Niculescu au avut o aventura in trecut cu aceeasi femeie. Din surse neoficiale am aflat ca pe juna in cauza o cheama Ramona si este de profesie ziarist. Numai ca aventura nu a tinut mult intre Claudiu si tanara. Niculescu s-a indragostit de Diana Munteanu (pentru care a si divortat), urmand ca ei sa se casatoreasca. Nici Zicu nu a fost mai stabil decat coechipierul sau si i-a dat repede papucii ziaristei, alergand spre alte cuceriri.

Aceasta, ranita in amorul propriu, a hotarat sa se razbune. Asa ca de la o vreme ii suna obsesiv pe cei doi fotbalisti si ii roaga sa se intoarca la ea.

Fara succes insa: Niculescu nu are ochi decat pentru Diana Munteanu, iar Ianis Zicu nu are nici o intentie de a se aseza la casa lui. Contactat telefonic, Claudiu Niculescu nu a fost prea darnic in declaratii, dar nici nu a negat existenta acestei femei. "Nu as vrea sa comentez nimic despre viata mea intima. Voi stiti mai bine despre ce fata este vorba, ca sunteti din presa", a spus Claudiu Niculescu.

Performante... erotice

Tot mai multi fotbalisti romani tin paginile revistelor mondene. De ce nu ocupa paginile sportive? Este evident ca performantele sportive ale acestora lasa mult de dorit, asa ca intra in atentia mass-media prin aventuri si scandaluri. Dupa Adrian Mutu, a venit si randul atacantilor dinamovisti Ianis Zicu si Claudiu Niculescu sa ne uimeasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea