Social

Niculae s-a intors in Europa

Marius Niculae a marcat un gol in minutul 40 al meciului pe care echipa sa, Sporting Lisabona , l-a castigat joi seara, scor 4-1 cu Newcastle United , rezultat in urma caruia gruparea portugheza s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA. Niculae, care a fost titular, fiind inlocuit cu Pinilla in minutul 75, a inscris pentru Sporting in minutul 40. "Record" l-a notat pe Niculae cu trei stele. "Cum este un jucator mai putin mobil, Marius Niculae a avut mari dificultati in mijlocul apararii engleze. El si-a demonstrat instinctul de ucigas, inscriind pentru 1-1 dupa o pasa a lui Moutinho. In repriza a doua, Niculae si-a pierdut din prospetime", noteaza "Record". "O Jogo" l-a notat pe Niculae cu 7. "Marius Niculae nu mai marcase in cupele europene din meciul cu AC Milan, in sezonul 2001/02. Dupa trei sezoane, el a reusit sa marcheze din nou si a participat direct si la al doilea gol", scrie "O Jogo", care subliniaza ca atacantul roman a pus capat cosmarului lui Sporting prin golul egalizator din minutul 40. Aceeasi nota, 7, a primit-o Niculae si din partea "A Bola" * AZ '67 Alkmaar a obtinut calificarea in semifinale, desi a terminat la egalitate meciul cu Villarreal, scor 1-1. In minutul 21, Opdam (Alkmaar) si Jose Mari (Villarreal) au fost eliminati de pe teren

* TSKA Moscova a obtinut calificarea desi a pierdut cu 0-2 meciul cu AJ Auxerre, insa in partida tur formatia rusa a invins cu 4-0 * Parma s-a calificat in semifinale datorita golului marcat in deplasare dupa ce a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, in partida cu Austria Viena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea