Social

Nicoleta Luciu s-a impacat cu Zsolt

Vedeta ai carei sini au infierbintat mintile multor barbati, s-a impacat cu iubitul ei, Zsolt Csergo . Fata din telenovele si, mai nou, dintr-un film cu multe nuduri, a tras o cearta zdravana cu omul de afaceri. Motivul a fost o presupusa relatie a Nicoletei cu unul din fratii Camataru . Sile, celebrul personaj din lumea interlopa, a declarat, din inchisoare, ca a avut multe iubite, inclusiv pe Luciu.
Cei doi au aparut chiar si in ziare, intr-o postura nu tocmai avantajoasa pentru vedeta. Catranit nevoie mare, Zsolt s-a facut foc si para pe iubita sa si nu i-a vorbit citeva zile. Cind toata lumea credea ca un nou cuplu din lumea show-biz-ului s-a destramat, cei doi amorezi au aparut brat la brat, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, la premiera filmului "Azucena", in care joaca focoasa bruneta. Indragostitii au mai fost vazuti, recent, si intr-un local de linga Piata Victoriei , unde se sarutau de mama focului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea