Social

La Nicoleta Luciu iepurasul a venit cu o saptamana mai devreme. Vedeta a primit cadou de Paste , de la iubitul ei, Zsolt Csergo , o masina BMW seria 5 full-option, care a costat cateva zeci de mii de euro.
Dragostea ce i-o poarta omul de afaceri, demonstrata, inca o data, pe patru roti.

Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, daca ar fi sa ne luam dupa desele sondaje realizate, Nicoleta Luciu, este de ieri proprietara unui BMW seria 5. Bolidul care va fi «calcat» de vedeta este cadou de la iubitul acesteia, omul de afaceri Zsolt Csergo. Tanarul a plecat special in Germania pentru a-i achizitiona superba masina iubitei sale.

Din surse sigure am aflat ca Nico stia de cadoul pe care urma sa-l primeasca, dar in posesia caruia va intra abia astazi, caci Zsolt a venit din Germania abia joi dupa-amiaza si s-a dus direct la Miercurea Ciuc , orasul sau natal. Vedeta urmeaza sa plece astazi sau maine la Miercurea Ciuc, unde va petrece Pastele alaturi de iubitul ei Zsolt, care este catolic. Apetisanta bruneta va petrece Pastele ortodox in Bucuresti, alaturi de familie si de Zsolt.
Luciu ii va face rodajul masinii la inceputul saptamanii viitoare, cand se va intoarce in Bucuresti.

Lux de vedeta!

Viata Nicoletei Luciu s-a schimbat de cand l-a cunoscut pe tanarul om de afaceri. Totul a inceput cu o intalnire de afaceri, in care au discutat despre un eventual recital al trupei Laguna din care aceasta face parte, in cazinoul lui Zsolt din Iasi. Nu peste mult timp, Nicoleta si-a dat seama ca nu are nici un viitor relatia cu Dinu Maxer si a luat decizia de a se desparti de acesta. Zsolt a fost atunci langa ea si felul sau unic de a se purta cu o femeie a cucerit-o pe Nico.

Au urmat cateva excursii exotice, un inel de platina cu diamante de 10.000 de dolari, realizat pe comanda, iar acum o masina ultimul racnet.

Nu se casatoresc!

Cel mai frumos cuplu mioritic, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, nu se grabeste spre altar. Supozitii legate de trainicia relatiei lor au existat inca de la inceput. Cu toate acestea, timpul trece si ii gaseste tot impreuna. Se iubesc si sunt fericiti, dar nu se grabesc sa se casatoreasca.
Surse din anturajul omului de afaceri ne-au marturisit ca Zsolt a spus ca atat el, cat si Nico sunt inca tineri si au suficient timp sa-si puna pirostriile. Zsolt o iubeste nespus pe Nicoleta si nesimtindu-se presat sub nici o forma de ceea ce scrie presa, a spus ca se va casatori cu frumoasa vedeta cand va dori el, nu cand asteapta altii.
Cu toate ca timpul este foarte limitat, aceasta isi face timp sa stea alaturi de iubitul ei. Atunci cand sunt in Bucuresti, locuiesc la Hotel Marriott, iar cand sunt la Miercurea Ciuc, locuiesc acasa la Zsolt. Cu toate ca acesta mai are o casa la Budapesta, cei doi nu reusesc niciodata sa petreaca mai mult timp acolo, din pricina programului Nicoletei.
Se zvonea ca Zsolt ar vrea sa achizitioneze un apartament in centrul Capitalei, lucru infirmat de apropiatii acestuia, care au spus ca momentan nu va face nici o achizitie in domeniul imobiliar, caci lui Zsolt nu-i place foarte mult Bucurestiul.
Se pare ca in calea fericirii celor doi nu sta absolut nimic, nici gurile rele care le dau slabe sperante in ceea ce priveste relatia lor, nici faptul ca nu au un apartament in Bucuresti, pentru ca Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo chiar se iubesc!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea