Social

#bani #acuzare #nicolas sarkozy #campanie electrorala # Liliane Bettencourt #L'Oreal

Nicolas Sarkozy, pus oficial sub acuzare in dosarul Bettencourt

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei, a fost pus oficial sub acuzare ieri-dimineata in dosarul miliardarei Liliane Bettencourt.

Anuntul a fost facut de avocatul lui Nicolas Sarkozy, Thierry Herzog, care a declarat ca va contesta aceasta decizie.

Fostul presedinte al Frantei s-a prezentat ieri in fata instantei pentru o confruntare cu majordomul miliardarei, pentru a se verifica daca Sarkozy s-a dus la domiciliul mostenitoarei lantului de cosmetice L'Oreal, in campania electorala prezidentiala din anul 2007.

Cercetari in acest caz au fost efectuate inca din vara anului trecut, cand au fost facute mai multe perchezitii la domiciliul lui Nicolas Sakozy pentru a se descoperi daca fonduri provenind de la miliardara Liliane Bettencourt au fost folosite in cadrul campaniei sale electorale.

In urma anchetelor efectuate in acest caz anul trecut, a fost inchis si Patrice de Maistre, omul de incredere al miliardarei.

Decizia acuzarii fostului presedinte a fost luata de judecatorul de instructie Jean-Michel Gentil, la Bordeaux, in sud-vestul Frantei.

Sursa foto: tvcontinental.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea