Social

Nicolas Sarkozy, evacuat de urgenta de pe Aeroportul din Tel Aviv

Panica ieri, pe Aeroportul International Ben Gurion, la plecarea lui Nicolas Sarkozy si a Carlei Bruni din Tel Aviv. Un militar israelian prezent la plecarea presedintelui francez a incercat sa se sinucida, a anuntat postul public de radio din Israel.

Imaginile difuzate de televiziuni au infatisat garzile de corp care au reactionat prompt la focul de arma, adunandu-se intr-o gramada spontana in jurul cuplului prezidential francez.

Ei au grabit urcarea lui Sarkozy si a sotiei sale in avion , in timp ce alti membri ai personalului de securitate i-au inconjurat pe premierul Ehud Olmert si pe presedintele Shimon Peres , evacuandu-i spre masinile blindate. Postul de radio israelian a mai anuntat ca militarul se afla la circa 100-200 de metri distanta de avion.

Dupa ridicarea alertei, Ehud Olmert si Shimon Peres au urcat la bordul avionului pentru a-si lua ramas-bun de la presedintele Frantei.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea