Social

#nicolaescu #atacat #psd #pc

Nicolaescu, acuzat de politizarea sistemului sanitar

Eugen Nicolaescu este acuzat de social-democrati de lipsa de transparenta in cheltuirea banilor publici, iar Partidul Conservator sustine ca ministrul Sanatatii este vinovat de "politizarea" sistemului sanitar.

Ministerul Sanatatii nu doreste sa divulge numele societatilor ce urmau sa construiasca 38 de spitale in Romania, prevazute in fostul euro pe studii de fezabilitate , in conditiile in care nu au fost stabilite locatiile in care ar fi construite in aceste spitale, relateaza Amos News.

"Am solicitat Ministerului Sanatatii sa raspunda ce firme au castigat licitatiile, cati bani s-au cheltuit pana in prezent si care este stadiul construirii spitalelor. Conform legii, Ministerul Sanatatii era obligat sa raspunda in doua saptamani, dar dupa cinci saptamani nu am primit niciun raspuns. S-au cheltuit 25 de milioane de euro doar pentru studii de fezabilitate. Valoarea totala a proiectului ar fi de trei miliarde de euro, dar nu se stie sursa de finantare. Alianta PNL - PD anunta construirea a 38 de spitale", a afirmat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea