Social

#adriana saftoiu #nicolae furdui iancu #uninominal

Nicolae Furdui Iancu, Adriana Saftoiu si Catalin Harnagea, cateva dintre numele notorii ce vor candida in toamna pentru Parlament

Pentru alegeile uninominale , partidele cauta candidati notorii - fie prin functie, fie prin mediatizare, fie prin talentul pe care il au in politica, sau de ce nu, in mediul artistic.

Cantaretul de muzica populara va candida pentru un post de deputat PNL intr-un colegiu din Alba, care va cuprinde zona muntilor Apuseni. El a mai candidat si la locale din partea PNL, alaturi de un alt cantaret de muzica populara - Ionut Fulea.

Adriana Saftoiu , fostul purtator de cuvant al presedintelui Basescu, a fost ofertata de PNL Prahova. Nu a negat si nici nu a confirmat informatia. In 2004 a intrat in Camera Deputatilor pe listele Aliantei si a demisionat dupa ce a fost numita consilier prezidential.

Fostul sef al SIE din guvernul CDR, Catalin Harnagea, candideaza din partea PNL pentru un loc de deputat in colegiul Balcesti - Valcea. Harnagea declarat ca a ales Valcea pentru ca are rude in judet.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea