Social

#gimnastica #olimpiada #china

Nicolae Forminte se teme ca gimnastele ar putea fi infestate cu HIV

Nicolae Forminte, antrenorul lotului feminin olimpic de gimnastica al Romaniei se teme ca gimnastele ar putea fi infestate cu HIV. Informatia a aparut in Evenimentul zilei de miercuri, in contextul in care oficialii Agentiei Mondiale Antidoping au inceput controalele asupra sportivilor care participa la Jocurile Olimpice de anul acesta.

De teste nu au scapat nici componentele lotului roman de gimnastica, fapt ce l-a scos din minti pe antrenorul Nicolae Forminte. "Astia de la antidoping sunt stat in stat! In numele unui sport mai curat, se cred serifi in Vestul Salbatic !", a declarat tehnicianul.

Forminte este deranjat de faptul ca actiunile pentru recoltarea de probe ii dau peste cap antrenamentele. In plus, antrenorul este ingrijorat pentru ca, mai nou, gimnastele au fost obligate sa dea si probe de sange. "Au terminat cu testele de urina si au inceput sa le intepe. Am eu acordul parintilor sa le intepe? Daca vor fi infestate cu HIV, cine isi asuma responsabilitatea?, a mai spus nicolae forminte pentru Evenimentul Zilei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea