Social

#politica #pdl #nicolae banicioiu # combinatul otlchim

Nicolae Banicioiu: PDL trebuie sa plateasca pentru situatia in care a lasat combinatul Oltchim

Deputatul social-democrat Nicolae Banicioiu sustine ca PDL, formatiunea politica aflata la guvernare in ultimii trei ani, "trebuie sa plateasca" pentru situatia in care a lasat combinatul Oltchim.

"Este inadmisibila aceasta fuga de raspundere a celor de la PDL, in conditiile in care, atata vreme cat s-au aflat la guvernare, au controlat tot la Oltchim. Au controlat atat managementul defectuos, cat si mafia care a capusat acest combinat. Ei sunt singurii vinovati si trebuie sa plateasca", a spus deputatul PSD.

Nicolae Banicioiu a mai declarat ca in ultimii ani PDL a comis "un jaf fara precedent" la compania Oltchim, cu ajutorul firmelor capusa. Politicianul a dat ca exemplu relevant cazul fratilor Bourneanu. "In timp ce combinatul se scufunda in datorii, averea fratilor Boureanu crestea cu milioane de euro", a mai afirmat Banicioiu.

Pachetul majoritar al actiunilor Oltchim a fost castigat, vineri, prin licitatie, de Dan Diaconescu, proprietarul postul de televiziune OTV. Pentru 54,8% din actiunile combinatului el a platit 203 milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea