Social

Nici sloganul electoral nu mai e ce-a fost

Cotidianul va prezinta cele mai ciudate, surprinzatoare sau neinspirate sloganuri din campanie.

Pe langa sloganul partidului, au vrut sa iasa si ei cu ceva in fata. Sa spuna in cateva cuvinte ce vor de la viata, de la alegatori , cum sunt ei in general, ce vor sa faca pentru orasul, judetul sau comuna in care candideaza. O parte dintre candidatii la alegerile locale din iunie si-au lansat deja propriile sloganuri. Oficial, campania electorala incepe pe 2 mai .

Neoficial , campania a inceput deja. Majoritatea candidatilor au ales Internetul pentru a-si populariza mesajul: pe site-ul partidului, pe pagina personala sau pe blog. Pentru ca, mai nou, toti candidatii au blog. Nu putini sunt insa cei care au furat startul si s-au instalat deja cu chipul, promisiunile si sloganul pe panouri .

Majoritatea greilor partidelor din Capitala si din unele mari orase se lasa asteptati: testeaza pana in ultima clipa diverse variante de mesaj.

Pe langa sloganul partidului, au vrut sa iasa si ei cu ceva in fata. Sa spuna in cateva cuvinte ce vor de la viata, de la alegatori, cum sunt ei in general, ce vor sa faca pentru orasul, judetul sau comuna in care candideaza. O parte dintre candidatii la alegerile locale din iunie si-au lansat deja propriile sloganuri. Oficial, campania electorala incepe pe 2 mai .

Neoficial, campania a inceput deja. Majoritatea candidatilor au ales Internetul pentru a-si populariza mesajul: pe site-ul partidului, pe pagina personala sau pe blog. Pentru ca, mai nou, toti candidatii au blog. Nu putini sunt insa cei care au furat startul si s-au instalat deja cu chipul, promisiunile si sloganul pe panouri.

Majoritatea greilor partidelor din Capitala si din unele mari orase se lasa asteptati: testeaza pana in ultima clipa diverse variante de mesaj.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea