Social

Nici pesedistii nu-l mai cred pe Nastase

Pesedistii sint divizati. Unii il sustin pe Nastase, ceilalti il considera terminat din punct de vedere politic si pregatesc terenul pentru a-i forta mina sa se retraga.

Cei care il sustin pe Nastase sint iritati de declaratia lui Geoana cum ca s-a saturat de crize. Vicepresedintele PSD Titus Corlatean chiar i-a reprosat lui Geoana ca nu s-a consultat cu membrii Biroului Permanent inainte de a face declaratia de pozitie a PSD. Tabara scepticilor considera ca Nastase a facut partidul de ris. Pozitia acestora este tradusa prin aforismul unui vechi lider al PSD: Cind un politican este considerat corupt, nu este o problema. Cind este considerat si ridicol , e terminat. Acestia nu cred in teoria campaniei de discreditare, dar nu cred nici in matusa lui Nastase. Ei spun ca povestea este atit de subtire, incit a devenit obiectul glumelor si bataii de joc, si, din acest motiv, Nastase a devenit ridicol si nu-l mai vad iesind intr-o campanie electorala sa faca promisuni fara ca lumea sa se gindeasca ca e tipul din povestea cu matusa.

Taberele se pregatesc de confruntare

Sustinatorii lui Nastase s-au perindat ieri prin biroul sau din Baneasa. Ceilalti au despicat firul in patru prin birourile lui Geoana si Mitrea, din Kiseleff. Prima ciocnire dintre cele doua tabere va avea loc luni, la sedinta Biroului Permanent, unde se prevede o discutie dura. Adeptii lui Nastase vor sustine pozitia solidaritatii partidului si vor aduce ca argument felul in care Geoana i-a aparat pe cei banuiti de coruptie. Ceilalti vor invoca ca de aceasta data e groasa .

Iliescu pregateste scrisoarea a doua catre PSD

Geoana si Mitrea spera sa-l convinga si pe Iliescu sa se ralieze impotriva lui Nastase. Cei doi i-au facut ieri dupa-amiaza o vizita in vizuina din Atena 11, unde Iliescu s-a baricadat pentru urmatoarea perioada. Fostul presedinte pregateste pentru 25 ianuarie o mare conferinta de presa, in care va face o evaluare a starii PSD.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea