Social

#dan nica #plata datorie #doua miliarde #guvernul tariceanu

Nica: In ianuarie si februarie vom plati datoria lasata de Guvernul Tariceanu

Vicepremierul Dan Nica a declarat marti ca regreta ca actualii guvernanti au fost nevoiti sa ia bani de la salarii si investitii pentru a putea plati datoria de doua miliarde de lei lasata de Guvernul Tariceanu, iar aceasta va fi platita in lunile ianuarie si februarie.

"Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le mai discutam. Nivelul investitiilor trebuie sa fie in consonanta cu ceea ce e in programul de guvernare. Vom mai stabili cateva masuri pe care vrem sa le discutam in aceasta seara, cum ar fi cresterea pensiilor mici. Si pentru Agricultura vrem sa luam masuri de sprijinire si sa acordam fonduri pentru investitii", a mai declarat vicepremierul.

Dan Nica a precizat ca proiectul de buget pe 2009 ar fi fost altfel daca nu ar fi nevoiti sa plateasca datoriile de doua miliarde lasate de Guvernul Tariceanu.

"Ar fi fost o situatie mai buna daca nu am fi luat bani de la pensii si salarii ca sa platim datoriile de 2 miliarde de anul trecut lasate de guvernul tariceanu..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea