Social

#neversea 2017 #casatorii in aer liber #neversea #reguli de acces #artisti

Neversea 2017! Casatorii in aer liber si artisti de talie mondiala pe litoral

Festivalul Neversea 2017 ce are loc in perioada 7-9 iulie, pe litoral reuneste peste 150 de artisti de talie mondiala. Se anunta zile de distractie si voie buna pentru mii de tineri care asteapta festivalul cu sufletul la gura.

Festivalul care dureaza 3 zile si 3 nopti este un eveniment care reuneste muzicieni, DJ si artisti de talie mondiala cu spectacole si scenografii unice in lume. Neversea promoveaza diversitatea muzicii si ideea de conectare a publicului prin puterea ei, prin increderea intr-un un viitor global pozitiv si, bineinteles, prin magia naturala a Marii Negre.

Casatoriile in aer liber, in timpul Festivalului Neversea 2017

In timpul festivalulul Neversea, municipalitatea a luat decizia de a oficializa casatorii in aer liber, in Parcul Tabacariei. Decizia a fost luata deoarece traficul in zona Casei Casatoriilor este blocat in zilele de 7-9 iulie de organizarea Festivalului Neversea.

"Pe perioada festivalului NEVERSEA, adica in perioada 7- 9 iulie, oficierea casatoriilor se va face in aer liber, in Parcul Tabacarie", au anuntat miercuri, 28 iunie, organizatorii NEVERSEA.

Artisti de renume international la Neversea 2017

Peste 150 de artisti internationali vor urca pe scena festivalului Neversea 2017 in perioada 7-9 iulie. Printre acestia: Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Year&Years, KSHMR, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Dua Lipa si Ella Eyre.

Reguli de acces la Neversea 2017

Accesul este interzis la Neversea 2017 pentru cei care au la ei urmatoarele lucruri: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare si bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti.

La Neversea 2017 este permis accesul cu: poseta/borseta (dimensiunea maxima permisa 21cm x 29cm) medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea