Social

Netoiu il da in judecata pe Bosanceanu

Conducatorii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare au organizat ieri o conferinta de presa in care au acuzat clubul Farul ca nu a organizat cum trebuie partida cu Dinamo, disputata s-mbata trecuta. Am platit doar noi si asta nu e drept. Comisia de Disciplina a FRF s-a reunit in regim de urgenta, desi putea sa zaboveasca pentru a strange dovezi, si a decis ca doua etape sa jucam cu portile inchise. Am facut apel, care se va judeca vineri, de la ora 11.00. Farul si observatorul meciului, Daniel Prodan , n-au facut nimic pentru a preveni ceea ce s-a intamplat pe arena din Constanta a rabufnit directorul general al alb-rosiilor, Gigi Netoiu , care l-a acuzat si pe patronul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu, ca manipuleaza toata Comisia de Arbitri: Tocmai vin de la federatie si ceea ce am vazut este incredibil! Toata Comisia de Arbitri, de la Gheorghe Constantin si pana la ultimul om de acolo, fusese convocata de Bosanceanu pentru a da explicatii despre prestatia arbitrului Marian Salomir! N-am vazut asa ceva in viata mea!. Comandantul a mai precizat ca il va da in judecata pe patronul Farului: Bosanceanu ne tot ameninta cu FIFA, cu UEFA, ca e el prieten cu Lefkaritis! De ce nimeni din federatie nu s-a sesizat la declaratiile lui Bosanceanu, cum ca arbitrii fura ca in codru sau ca noi am fi vrut sa cumparam meciul de la Constanta? O sa il dau in judecata pentru aceste afirmatii.
La randul sau, directorul sportiv al cainilor rosii, Constantin Danilescu , a mentionat in cadrul conferintei de ieri ca la sedinta dinaintea jocului nu s-a facut absolut deloc referire la Ordonanta de Urgenta numarul 11, care este in vigoare de la inceputul anului. Eu chiar le-am spus observatorilor si organizatorilor sa li se interzica accesul pe stadion persoanelor aflate sub influenta alcoolului, indiferent ca respectivul este fan al lui Dinamo sau al Farului. Daca se luau masurile care trebuiau de la bun inceput si se eliminau cei 10-12 insi turbulenti, atunci nu mai apareau asemenea violente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea