Social

# magazine ikea #anpc #ikea #nereguli

Nereguli grave descoperite de ANPC in magazinele IKEA din Capitala. Inspectorii au propus inchiderea zonei alimentare pentru 6 luni

Controale pe banda rulanta au avut loc in ultimele saptamani in marile magazine din Capitala. Dupa Auchan, Mega Image, Cora, inspectorii sanitari au facut o vizita si in magazinele IKEA din Baneasca si Pallady. Aici, reprezentantii ANPC au descoperit nereguli grave si au recomandat inchiderea zonei alimentare pentru urmatoarele 6 luni.

 

Inspectorii ANPC au gasit in magazinele IKEA vitrine frigorifice care aveau zone cu rugina, mucegai, acumulari de apa, insecte decedate, resturi alimentare si praf la zona ventilatoarelor.Pe langa aceste nereguli, inspectorii sanitari au mai gasit un strat de praf si grasime pe sitele ventilatoarelor din camerele frigorifice de depozitare a fructelor si legumelor, a preparatelor reci din unitatea proprie si a carnii refrigerate.

De asemenea, pentru toate aceste nereguli, reprezentantii ANPC au aplicat si o amenda usturatoare, in valoare de 20.000 de lei.

Inspectorii de la ANPC au oprit temporar prestarea serviciilor pentru vitrinele asistate din mgazinele IKEA Pallady si IKEA Baneasa acolo unde au fost gasite neregulile specificate anterior. De asemenea, pentru moment nu se mai comercializeaza produse nici in zonele de servire cafenea sau restaurant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea