Social

#vadim #prm #pc #puci

Nemultumitii din PRM incearca un nou puci anti-Vadim

Adversarii Tribunului incearca din nou astazi sa-l inlature pe acesta de la sefia partidului. Daca vor reusi, este posibila o alianta cu PC. Daca nu, mai multi parlamentari PRM si lideri de filiale se pregatesc sa devina conservatori .

Sedinta Comitetului Director al PRM care va avea loc astazi se anunta una foarte tensionata. Convocata de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sedinta are ca scop pregatirea Consiliului National din septembrie, unde ar trebui validate candidaturile la alegerile parlamentare, dar si numirea unui nou Birou Permanent Central. Asta dupa ce in urma cu o luna intregul for a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale.

La sedinta de astazi vor participa liderii de filiale si parlamentarii partidului. Potrivit unor surse din conducerea PRM, o mare parte dintre acestia sunt nemultumiti de scorul actual al partidului si vor incerca sa-si exprime aceasta nemultumire in fata liderului PRM pe care il considera vinovat de actuala situatie. 

Potrivit acelorasi surse, mai multi parlamentari PRM au purtat in ultima perioada negocieri cu PC fie pentru o eventuala fuziune in eventualitatea in care Vadim va fi inlaturat de la sefia partidului, fie pentru a trece la conservatori si a-si asigura viitorul politic in cazul in care puciul esueaza.

Discutiile au fost confirmate inclusiv de surse din conducerea PC care ne-au declarat ca cel mai curtat parlamentar a fost senatorul Gheorghe Funar . „Cele mai multe negocieri s-au purtat cu Funar. In urma cu o saptamana a fost, din cate stiu eu, chiar si o intalnire intre Funar si Dan Voiculescu si Daniela Popa . Oricum, deja vreo 5-6 parlamentari PRM vor veni in urmatoarea perioada la PC“, sustin sursele citate.

Nemultumitii din PRM au mai incercat in urma cu o luna sa ceara organizarea unui congres extraordinar cu scopul de a-l inlatura pe Vadim Tudor din fruntea partidului. Vadim a refuzat insa din start cererea organizarii unui Congres si l-a exclus din partid inca de la inceputul sedintei pe Gheorghe Cristea, presedintele filialei din sectorul 2, unul dintre principalii nemultumiti. Rezultatul sedintei s-a rezumat doar la demisia in bloc a Biroului Permanent din cauza rezultatului in alegerile locale (3%).


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea