Social

Nemtii vor pauza de bere

Conducerea Ligii germane de fotbal a propus Federatiei Internationale (FIFA) marirea pauzelor meciurilor cu cinci minute, pentru ca suporterii sa poata cumpara mai multi carnati si bere pe euro pe an pentru cluburi. "Trebuie sa marim timpul petrecut de suporteri in stadion. Cu cele cinci minute in plus, profitul in zonele comerciale ale stadioanelor ar creste considerabil", a declarat Manfred Mueller, directorul serviciului de marketing al clubului Werder Bremen .

Dar aceasta modificare nu ar avantaja numai fanii infometati si insetati, ci si posturile de televiziune, care ar avea mai mult timp la dispozitie pentru publicitate.

Daca propunerea Bundesligii va fi acceptata, ea va afecta meciurile de pe intreg globul, deoarece orice modificare adusa regulamentului jocului de fotbal trebuie respecta de toata lumea, de la amatori la profesionisti.

Ideea germanilor ar putea fi analizata pe 29 februarie, in cadrul reuniunii International Board , organizatia care se ocupa de regulamentul jocului de fotbal, compusa din patru membri FIFA si reprezentantii federatiilor fondatoare, din Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea