Social

#efecte masuri de relaxare # masuri de relaxare #coronavirus

Nelu Tataru: “Efectul celor trei zile il vom vedea de joi incolo”

Imediat ce s-a terminat starea de urgenta oamenii au iesit din case. Si nu oricum. Unii s-au dus la un concert sau au stat foarte aproape unii de altii, in grupuri mari, fara nicio masura de protectie. In cazul acestor persoane, pericolul de infectare este foarte mare.

 

Este posibil ca starea de relaxare din ultimele zile sa duca la o crestere a numarului de cazuri de coronavirus. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca acest lucru va fi vizibil incepand de joi, perioada de incubare a coronavirusului durandde la cateva zile pana la doua saptamani.

“Am avut doua-trei zile in care lumea s-a bucurat de libertate sau a incercat sa forteze o libertate. Suntem pe o panta descendenta a acestei curbe. Avem prima data sub 200 de cazuri in Terapie Intensiva, 193, 165 de cazuri noi. Efectul celor trei zile de relaxare il vom vedea de joi incolo, cand vom vedea daca aceasta bucurie exagerata, senzatie de libertate va produce si efecte. Sper ca bucuria pe care am avut-o sa fi fost prudenta, am vazut si unele locuri in care nu a fost atat de prudenta - si de joi incolo sa avem o crestere a numarului de cazuri, dar mica. Sper ca efectele pe care o sa le vedem zilele urmatoare sa nu fie asa de mari”, a declarat Nelu Tataru, pentru stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea