Social

#nelson mandela #Nelson Mandela spital #infectie pulmonara #conectare la aparate #Nelson Mandela aparate

Nelson Mandela, conectat la aparate

Nelson Mandela, eroul luptei anti-apartheid, a fost conectat la aparate, ieri dupa-amiaza, la spitalul din Pretoria, dupa ce starea sa de sanatate s-a agravat weekendul trecut.

Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost internat de urgenta pe data de 8 iunie, dupa ce o infectie pulmonara cu care se lupta de aproape doi ani si jumatate a recidivat.

"Da, se foloseste de aparate pentru a respira. Este trist, insa este tot ce se poate face", a declarat Napilisi Mandela, un lider de clan venit din regiunea sa natala Transkei sa il viziteze pe Nelson Mandela.

Din cauza starii de sanatate a lui Nelson Mandela, presedintele Africii, Jacob Zuma, a anuntat ca isi va anula calatoria sa pe care urma sa o faca joi in Mozambic.

In fata spitalului din Pretoria se afla o armata de jurnalisti din intreaga lume, carora li se adauga in fiecare zi numerosi oameni. De asemenea, circulatia a fost interzisa pe strada spitalului, iar supravegherea a fost sporita.

Sursa foto: news.discovery.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea