Social

Nebunie maxima la Liverpool

Peste 750.000 de suporteri i-au aclamat pe cormorani pe drumul de 16 kilometri, de la aeroport pina in centrul orasului.

Liga Campionilor s-a incheiat cu o finala de vis, dar si cu un scandal de proportii. Conform regulamentului, Liverpool , cistigatoarea trofeului, nu va avea dreptul sa-si apere titlul din cauza faptului ca a terminat pe locul cinci in campionatul englez. Cum UEFA nu si-a manifestat intentia de a schimba regulile, rezolvarea depinde de Federatia Engleza (FA), solutia fiind cea adoptata de forul similar din Spania, care a trimis pe Real in Liga in 2001, in locul Zaragozei, desi formatia madrilena se afla intr-o situatie identica.
Ajutor galez si lobby la UEFA

Liverpool ar putea primi o mina de ajutor de la Llansantffraid, cistigatoarea campionatului Tarii Galilor, care a anuntat ca este dispusa sa cedeze locul sau in turul trei preliminar al C 1 echipei engleze. Sa joace cu noi un amical. Daca vor cistiga, le vom ceda locul nostru in turul trei preliminar, a declarat presedintele clubului galez, Mike Harris. Pe de alta parte, The Sun sustine ca povestea va avea un final fericit pentru Liverpool, UEFA urmind sa-i dea dreptul de a participa in editia urmatoare in cadrul unei intilniri speciale, care va avea loc la Manchester luna viitoare, gruparea engleza fiind sustinuta de toti reprezentantii celor 51 de tari afiliate.
Sarbatoare la aeroport

Cormoranii nu isi fac insa prea multe griji, sarbatoarea fiind in toi la Liverpool. Elevii lui Rafa Benitez au fost aclamati de peste 750.000 de oameni aflati pe drumul de 16 kilometri de la aeroport pina in centrul orasului, 300.000 dintre acestia fiind in punctul final al paradei. Astfel, joi, un salariat din cinci a lipsit de la munca in Liverpool din motive medicale.
Gerrard a dormit cu trofeul

Steven Gerrard a dezvaluit faptul ca a dormit cu trofeul in camera. Nu voiam sa-mi scape din ochi. Atunci cind cineva l-a luat de linga mine, dimineata, am simtit ca si cum as fi pierdut o parte din mine, a motivat capitanul lui Liverpool, care n-a scapat insa de glumele colegilor, Smicer afirmind: Prietena lui nu era acolo, asa ca a dormit cu trofeul in pat. De asemenea, Gerrard nu are de gind sa se desparta nici de medalie prea curind: Cand m-am trezit aveam inca medalia la git. Simt ca nu mai vreau sa o dau jos niciodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea