Social

Nebunie in Liga Campionilor

A doua jumatate a optimilor a adus multe reveniri spectaculoase pe tabelele de marcaj si o medie de patru goluri inscrise pe meci. La Londra, Barcelona a oprit seria de invincibilitate a lui Chelsea, declansind isteria lui Mourinho.

Patru rasturnari de scor, plus o cursa nebuna dupa egalare a oferit Liga Campionilor in poate cea mai spectaculoasa zi din faza eliminatorie a ultimilor ani. Pe Stamford Bridge , Chelsea a deschis scorul pe un teren care fusese irigat din belsug toata ziua, desi era in inferioritate numerica, dar s-a vazut invinsa de Barcelona. Nebunie mai mare la Bremen, unde Werder a deschis scorul, Juventus a preluat conducerea pe tabela spre finalul partidei si, cind nimeni nu se mai astepta, nemtii au mai inscris doua goluri in ultimele patru minute, cistigind. Pe Arena din Amsterdam, lancierii au punctat de doua ori in primele 20 de minute ale meciului cu Inter, insa elevii lui Mancini au revenit in partea secunda, si, in fine, la Glasgow, Villarreal a condus de doua ori pe Rangers, insa gazdele au egalat de fiecare data.

Nervii lui Mourinho

Pe Stamford Bridge, Chelsea n-a putut opri pe Barcelona, chiar daca a distrus intentionat gazonul, suferind prima infringere dupa 49 de partide. Catalanii au invins cu 2-1, insa Mourinho a dat un adevarat spectacol dupa meci, acuzind pe toata lumea, de la Messi, care a provocat eliminarea lui Del Horno, pina la UEFA. Cum se spune «a trisa» in catalana? Barcelona este un oras cu o cultura bogata, cu teatre mari, iar Messi a invatat foarte bine. A invatat sa joace teatru. Mai are rost sa mergem la Barcelona? O sa trimit a doua echipa la retur. Exploziei nervoase a tehnicianului portughez Frank Rijkaard i-a raspuns cu indiferenta, refuzind sa polemizeze pe marginea eliminarii lui Del Horno: Nu a fost cel mai bun meci al nostru, iar asta din cauza gazonului groaznic, dar am jucat inteligent. Messi este lovit tot timpul de adversari, dar nu exagereaza. Braveheart, a titrat El Mundo Deportivo , care considera ca Messi a fost jucatorul cheie al Barcelonei in meciul de miercuri, in timp ce Marca i-a ironizat pe englezi: Barcelona reduce la tacere Chelsea.

Minutul lui Werder

Victorie in ultimul minut, au fost titlurile identice din publicatiile germane Bild si Kicker, dupa ce Werder a reusit sa intoarca scorul de pe tabela in partida cu Juventus in finalul meciului, concluzia fiind: Micoud aduce bucuria la Bremen. Ultima reusita a gazdelor l-a enervat pe antrenorul Batrinei Doamne, Fabio Capello , care l-a trimis in tribune pe Adrian Mutu la aceasta intilnire: Sint dezamagit. Ultimul gol nu trebuia luat. Spre deosebire de torinezi, jucatorii lui Inter exulta dupa ce au reusit sa refaca handicapul de doua goluri din meciul cu Ajax. Este un rezultat pozitiv, a declarat antrenorul Mancini, care nu si-a ascuns bucuria ca a scapat de infringere, in timp ce jurnalistii de la Gazzetta dello Sport au recunoscut: Inter s-a trezit la timp.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea