Social

#nava naufragiata guyana #nava diamante guyana

Nava naufragiata incarcata cu diamante, langa coasta Guayanei

Langa coasta statului sud-american Guyana, scafandri americani au descoperit o nava naufragiata, la bordul careia se afla o cantitate impresionanta de metale pretioase si diamante .

Se presupune ca este vorba despre o nava ce fusese scufundata in timpul celui de- al Doilea Razboi Mondial de un submarin german si care transporta valori in SUA, informeaza cotidianul rus Novaie Izvestia.

O parte din aceste valori ar fi apartinut Uniunii Sovietice, ceea ce inseamna ca Rusia, in calitate de succesoare a URSS, ar putea pretinde la ele. In conditii de criza economica, aceste bogatii sunt o adevarata mana cereasca.

Potrivit expertilor occidentali , nava britanica descoperita de compania Sub Sea Research transporta aur, platina si diamante in valoare de 2,6 miliarde de lire sterline. Valorile fusesera trimise de pe Batranul Continent ca mijloc de plata pentru livrarile de produse industriale din SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea