Social

NATO franta ca ti-am dres-o!

Tatal nostru, carele esti in ceruri, da-ne noua summit macar de doua ori pe an si nu ne duce pre noi in ambuteiaje, ci ne mantuieste de primarul Videanu. Amin.

Ma frec la ochi si nu-mi vine sa cred: e un iures in Bucuresti, ca pe vremea Raposatului, cand punea de-o vizita de lucru ! Ba mai rau. Adica mai bine. Se linge asfaltul pana straluceste, se curata copacii cu detergent , frunza cu frunza, se dau gata santiere peste noapte, se pun indicatoare – fratilor, in-di-ca-toa-re!

De-astea chiar n-ati vazut: cica „spre cartierul Berceni” (acolo-i spitalu’ ala bunu’, mai inteleg), dar chiar si „spre Drumu Taberei”, „spre Colentina ”. In tara unde orbecai si dai geamu jos sa mai intrebi cate-un biciclist pe unde te afli, aflam si noi, in fine, incotro ne indreptam.

Stiti adancitura aia de pe Poligrafiei colt cu Expozitiei? Ce zic eu? Un crater. Groapa tuturor Marianelor cu masina mica; mai slabe de inger, o nimereau toate, sistematic.Stiti ce s-a intamplat acum cu groapa aia? N-o sa ma credeti: au asfaltat -o!

 

Continuarea in Gandul

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea