Social

#romania #ungaria #fotbal #meci #amical

Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei joaca un meci amical in august

Nationala de fotbal a Romaniei se pregateste pentru un amical cu Ungaria. Desi selectionata tarii noastre nu are inca antrenor, Federatia a anuntat ca meciul amical va avea loc pe 12 august.

Partida se va desfasura la Budapesta, alte detalii urmand a fi stabilite dupa ce va fi numit si noul selectioner. Conform Adevarul, cele doua federatii au parafat desfasurarea acestui amical inaintea numirii noului antrenor, care va trebui sa se conformeze acestui program.

Noul tehnician al Nationalei va fi ales cel mai probabil maine, in sedinta Comitetului Executiv al FRF. Deocamdata singura propunere cunoscuta este Razvan Lucescu, care ar putea prelua selectionata tricolora inca de miercuri. Exista insa si posibilitatea ca in timpul sedintei sa mai apara si alte nume pe lista posibililor antrenori, printre acestea aflandu-se si preferatul lui Mircea Sandu, Gheorghe Hagi.

Potrivit Adevarul, ultima intalnire dintre Romania si Ungaria a avut loc pe 5 septembrie 2001, la Budapesta, atunci cand ''tricolorii'' s-au impus cu scorul de 2-0, goluri marcate de Adrian Ilie (12) si Marius Niculae (27). Meciul din urma cu 8 ani conta pentru preliminariile Campionatului Mondial 2002.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea