Social

Nationala Germaniei a revenit la Frankfurt

Jucatorii si conducerea tehnica a selectionatei Germaniei au revenit la Frankfurt, joi, a doua zi dupa eliminarea din faza grupelor la Euro-2004, informeaza AFP.

Avionul in care se afla majoritatea jucatorilor a aterizat, joi dupa-amiaza, pe pista rezervata personalitatilor de pe aeroportul international german. Jucatorii s-au deplasat, cu autocarul, spre salonul VIP al aeroportului, fara a se intilni cu reprezentantii presei, sau cu putinii suporteri veniti sa-i intimpine. "Federatia Germana ne-a cerut, joi dimineata, ca selectionata sa fie total izolata", a explicat un purtator de cuvint al aeroportului. Fotbalistii echipelor Bayern Munchen si VfB Stuttgart au luat un alt avion, in timp ce cinci internationali , Michael Ballack , Jens Nowotny, Frank Baumann, Bernd Schneider si Thomas Brdaric, au ramas in Portugalia. In urma eliminarii de la Euro-2004, selectionerul Rudi Voller a demisionat .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea