Social

#handbal #nationala #olimpiada #lot

Nationala de handbal feminin si-a prezentat lotul olimpic la Corbeanca

Romania si-a prezentat, la Corbeanca, singura echipa care va participa la Jocurile Olimpice. Cele 15 jucatoare ale nationalei de handbal au avut parte de un spectacol de prezentare grandios si asta cu doar cateva ore inainte de a decola spre Beijing.

Cu bagajele gata facute pentru Beijing, nationala de handbal si-a prezentat lotul cu care va participa la Jocurile Olimpice. Cele 15 jucatoare alaturi de antrenorii Tadici si Musi le-au promis tuturor ca isi vor prezenta medalia olimpica tot la Corbeanca.

"Noi speram sa ne intoarcem in Romania cu o medalie ! Cel putin 10 din cele 12 echipe care participa se gandesc si si-au propus ca obiectiv o medalie", a declarat Gheorghe Tadici.


Capitanul nationalei de handbal, va fi si portdrapelul Romaniei la Beijing.

"Din cate mi s-a spus va fi foarte greu de purtat, dar ma voi stradui sa-l port cu onoare", a declarat Vali Bese.


Inainte ca handbalistele sa plece spre China, presedintele federatiei, Cristian Gatu le-a pregatit o petrecere sportivelor. Invitati de onoare au fost Nicolae Nedef si Constantin Popescu, cele doua glorii ale handbalului romanesc implinind 80 de ani.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea