Social

#fotbal #nationala #jucatori #antrenament #razvan lucescu #lituania

Nationala de fotbal a Romaniei a plecat astazi in Lituania

Nationala de fotbal a Romaniei a plecat astazi spre Lituania , pentru primul meci cu Razvan Lucescu pe banca tehnica. Tricolorii vor juca sambata meciul impotriva reprezentativei tarii gazda, in preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Tot astazi, echipa nationala de fotbal a Romaniei a efectuat si un ultim antrenament inainte de plecarea in Lituania, selectionerul Razvan Lucescu punand accent pe exersarea unor scheme tactice, bazate in special pe gestionarea loviturilor de la colt si pornirea unor atacuri rapide direct de la fundasi.

La antrenament tricolorii au fost foarte bine dispusi si au parut in forma pentru jocul de sambata. La antrenament au participat Coman, Bornescu, Sapunaru, Radoi, Chivu, Rat, Mara, Apostol, Ghioane, Tanase, Danciulescu, Bucur, Dananae, Galamaz, Goian, Nesu, Roman, Lazar, Paduretu, Costea, Marica, Niculae, care au fost supravegheati de Bogdan Stelea .

Romania va intalni Lituania sambata, 6 iunie, de la ora 21.00, la Marijampole, in cadrul unui meci contand pentru preliminariile CM din 2010. In meciul tur, lituanienii s-au impus cu scorul de 3-0, intr-un joc disputat la Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea