Social

#alegeri prezidentiale #israel #nati meir

Nati Meir: candidat la presedintie, escroc in Israel

Candidatul israelian la presedintia Romaniei, Nati Meir , a primit o lovitura de imagine chiar in tara sa natala. Postul de televiziune caruia Meir i-a acordat exclusivitate pentru campania electorala, l-a catalogat drept un "escroc israelian care a facut inchisoare".

Postul de televiziune israelian Canal 100 l-a promovat pe Nati Meir prin stiri, interviuri si reportaje legate de campania pentru alegerile prezidentiale din Romania dar cand a venit vorba de trecutul omului politic, el a fost acuzat de "escrocherii, fraude si impostura".

"Acum, fie ca ma credeti sau nu, escrocul israelian candideaza la presedintia Romaniei", a declarat Amnon Levy, prezentatorul unei emisiune pe Canal 10, conform Adevarul. Ancheta reporterilor a dezvaluit o lunga serie de inselatorii si escrocherii.

Dupa ce reporterii au dezvaluit faptul ca Meir a servit o pedeapsa de 30 de luni la penitenciarul Maasyahu, candidatul a anuntat ca va da in judecata postul de televiziune.

Nati Meir nu a renuntat la escrocherii nici in Romania. El a fost acuzat de procurori in 2006 de evaziune fiscala , fals intelectual si inselaciune in privinta incheierii unor contracte de munca pentru Israel. O alta firma cu care Meir s-a asociat, Orwalsam Trading, nu a platit impozite si a ramas cu o paguba de 600.000 de euro, bani care au ajuns in buzunarul omului de afaceri.

De la afaceri la politica

Cariera in politica a lui Meir a inceput odata cu functia de consilier pentru probleme de politica externa al presedintelui  Partidului Romania Mare , Corneliu Vadim Tudor. In 2004 a devenit deputat PRM, dar doar un an mai tarziu a fost exclus din partid. In 2008, Nati si-a dat demisia din Parlament ca protest impotriva tratamentului la care sunt supusi detinuti romani.

In campania pentru alegerile prezidentiale, Meir a reusit sa o atraga pe Monica Columbeanu ca purtator de cuvant si a mai vehiculat si numele Oanei Zavoranu ca o posibila colaboratoare.

 

Citeste si 

Monica Columbeanu, momeala electorala 

Suparare intre Monica Columbeanu si Nati Meir

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea