Social

#nati meir ppps #nati meir prm

Nati Meir a ajuns vicepresedintele Partidului Popular si al Protectiei Sociale

Nati Meir , fostul deputat PRM, a fost sambata ales prim-vicepresedinte al Partidului Popular si al Protectiei Sociale (PPPS). La aceeasi conferinta, presedintele PPPS, Dan Claudiu Tanasescu, fost senator PRM, a fost reales in aceasta functie.

Tanasescu a criticat in discursul sau lipsa de mobilizare a celor din conducerile judetene si din sectoarele Capitalei atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, dezvaluind ca PPPS a finantat alegerile generale cu peste un miliard lei vechi.

Dan Claudiu Tanasescu sustine ca au fost eliminati din conducerea partidului acei membri care nu au dovedit ca pot ocupa aceste functii, iar, saptamana viitoare, va purta discutii privind atragerea in partid a unor nuclee de organizatii de la PNG-CD si PRM. Din Comitetul Director al PPPS vor mai face parte Ilie Georgescu, presedinte executiv si Valerica Usurelu, secretar general .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea