Social

Nasule, tine-o tot asa!

Radu Moraru parea ca si-a gasit sensul in viata. Zile la rind l-am vazut razboindu-se cu Cristea de la Loterie. Pina intr-o seara, cind s-a intors Vadim.

Cum va spuneam, de la un timp incoace Nasul parea sa fi declansat un razboi personal cu sefii de la Loteria Romana , si in special cu Cristea, acest vesnic Teoctist al zeitei Fortuna la romani. Intr-o vreme in care Cristea nu era atit de mediatizat, Catalin Tolontan s-a luptat precum un Don Quijote cu morile de vinturat bile si s-a lasat pagubas. Acum, Moraru a reluat atacurile impotriva lui Cristea, care evident ca n-a catadicsit sa vina in vreo emisiune si sa zica si el doua vorbe de sictir si o injuratura de mama catre poporul sau de gambleri. La urma urmei a fost, este si pare ca va fi tinut in brate ca nimeni altul de catre toata floarea cea ofilita a politicienilor nostri de tranzitie. Si desi in studioul de pe Calea Victoriei s-au deversat declaratii cit pentru a umple un dosar de o mie de pagini, pe Cristea si pe Vladescu ii doare undeva. In fine, ideea era ca razboiul asta personal purtat cu atita indirjire mi-a atras simpatia fata de Moraru. Practic, omul parea sa aiba de gind s-o tina langa pe acest subiect pina cind Cristea isi va fi aratat publicului fata saraca&cinstita. Marti seara insa, propunindu-mi sa dau o tura prin studioul Nasului pentru a da si eu o privire de ajutor la ratingul cruciadei, peste cine credeti ca dau? Peste sarmanul Vadim in cautare de public, venit in emisiune pentru a ciuguli si el din zbor o feliuta din valul de indignare pe care Moraru reusise sa-l rostogoleasca in directia bosilor de la Loterie&Finante. Si peste un Nas amabil, politicos, plin de bucuria revederii cu tribunul care, vorba titrajului, se intorsese. M-a cuprins o confuzie crunta. M-am uitat citeva minute la gura aceea plina de vorbe de duh si citate din Vlahuta si m-am intrebat ce s-o fi intimplat cu baiatul ala din regia de emisie a carui sarcina e sa scrie Senzational in coltul din dreapta sus al ecranului. Sau lucreaza la alta televiziune?


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea