Social

#adrian nastasem catei #mititei #negri #rosii

Nastase: Trei catei negri mititei

In plina campanie electorala , Adrian Nastase s-a trezit cu o problema in plus. Are de dat trei caine , pe care incearca sa-i popularizeze pe blog.

"Ne raman trei catei negri mititei (9 saptamani, cu primul vaccin facut) pe care doresc sa-i ofer unor colegi de blog, iubitori de caini . Va rog sa-mi scrieti", scrie presedintele Consiliului National al PSD pe blogul sau. Nastase a povestit si cum a luat nastere idila din care au rezultat cei trei: "La noi, la Cornu, un golden retriever - primit de la un prieten vanator - si o "bracita" - gasita pe strada - s-au imprietenit... Rezultatul - 7 catei negri superbi. Trei au fost luati de prieteni de-ai nostri. Unul, il pastram noi. In finalul textului, cu toate ca precizeaza ca nu stie sa explice culoarea cateilor, Adrian Nastase a spus ca Goldenul este - evident - galben/auriu iar bracul este maroniu cu pete gri..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea