Social

#conspiratie #basescu #nastase #geoana

Nastase si Geoana se dau "victimele lui Basescu"

Adrian Nastase si Mircea Geoana vad o conspiratie politica in spatele dosarelor care-i vizeaza, de la Parchetul General si de la DNA. Procurorii anticoruptie au pus, ieri, sechestru asigurator pe blocul liderului PSD din strada Zambaccian , din Capitala.

Fostul premier PSD Adrian Nastase nu-si poate vinde in urmatoarele luni casa situata pe strada Muzeul Zambaccian , din centrul Capitalei, si nici nu poate gira cu ea in eventualitatea contractarii unui imprumut. De cealalta parte, Mircea Geoana ar putea da si el explicatii procurorilor, dupa ce Agentia Nationala de Integritate (ANI) l-a reclamat la Parchetul instantei supreme pentru fals in declaratii .

Adrian Nastase, mai putine case

Motivul: procurorii anticoruptie au instituit, ieri, sechestru asigurator pe blocul familiei Nastase, care constituie, in acest moment, una dintre principale le probe in dosarul „Zambaccian” - cauza in care liderul social-democrat a fost pus sub acuzare pentru luare de mita si obtinerea de foloase necu venite, in valoare de 1,5 milioane de euro.

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea