Social

#adrian nastase #dna #matusa tamara #zambaccian 2

Nastase: Parchetul nu a trimis probe noi la Camera Deputatilor

Vicepresedintele Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase a declarat ca la biroul permanent au fost trimise pentru a treia oara aceleasi dosare care il vizeaza, dosare despre care sustine ca justitia le-a declarat nule.

"Astazi la Biroul Permanent este trimis pentru a treia oara acelasi dosar , repet, Biroul Permanent s-a pronuntat, Comisiile juridice au dat doua sau trei rapoarte. S-a spus cumva ca s-au trimis probe noi. Nu este adevarat, sunt aceleasi dosare impachetate care au fost declarate nule de catre justitie, Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat de patru ori in legatura cu dosarul respectiv constatand ca DNA a incalcat legea", a spus Adrian Nastase.

Liderul PSD a aratat ca se incearca, prin retrimiterea dosarelor sale in Parlament, crearea unei atmosfere in perspectiva alegerilor prezidentiale din acest an.

"Daca asta intra in prioritatile lui Traian Basescu si ale celor care fac acest joc in acest moment cand sunt atatea alte lucruri de rezolvat, eu cred ca vor plati pana la urma cu imaginea lor si cu popularitatea lor cei care incearca sa perpetueze ideea ca, de fapt, termopanele mele creeaza problemele tarii dupa patru ani de guvernare de dreapta in Romania", a continat Nastase. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea