Social

Nastase: Oprescu mai are sanse pentru Primaria Capitalei

Presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase a declarat, vineri, ca, din punct de vedere teoretic, Sorin Oprescu are sanse sa fie nominalizat pentru Primaria Capitalei , dat fiind ca decizia finala privind candidatul pentru Bucuresti se ia in BPN si e validata de Comitetul Executiv.

Nastase a precizat, totodata, ca punctul de vedere al organizatiei Bucuresti, care il sustine pe Marian Vanghelie pentru aceasta candidatura, va avea o anumita pondere in decizia finala a PSD.

Adrian Nastase a adaugat ca nu ascunde faptul ca are o relatie apropiata cu Sorin Oprescu , intrucat el este cel care l-a convins pe Oprescu sa vina in PSD, in timp ce relatia sa cu Marian Vanghelie nu a fost una extrem de apropiata.

Nastase a precizat ca este important ca PSD sa ia in acest caz o decizie „rece si asezata”, care sa se bazeze pe sansele reale ale viitorului candidat de a castiga Primaria Bucuresti si pe semnalul important pe care acest candidat il va da la nivelul scrutinelor locale din tara.

El a aratat totodata ca a auzit faptul ca Sorin Oprescu ar dori sa candideze ca independent, dar a subliniat ca, din cunostintele sale, Sorin Oprescu nu s-a pronuntat in mod direct asupra acestui aspect. Nastase a spus ca Sorin Oprescu va astepta o decizie finala a PSD in privinta candidatului la Primaria Bucuresti pentru a se pronunta.

Nastase a declarat ca nu stie care au fost ratiunile pentru care s-a decis nominalizarea lui Marian Vanghelie in calitate de candidat la Primaria Capitalei si a precizat ca asteapta sedinta Biroului National Permanent de luni pentru a le afla.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca, potrivit evaluarilor, Sorin Oprescu are „o electorala” care depaseste electoratul PSD, dar ca nominalizarea lui Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei s-a bazat pe sustinerea unanima a organizatiei de Bucuresti.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea