Social

#pdl #vot #militari #pensii nesimtite #adrian nastase

Nastase: Legea "pensiilor nesimtite" a fost votata cu doua maini si de PDL

Adrian Nastase sustine ca pensiile cadrelor militare, catalogate acum "nesimimtite" de reprezentantii Puterii, au fost initiate de guvernul Mugur Isarescu si au fost votate si de parlamentarii PD, scrie realitatea.net.

"Nimeni, dar absolut nimeni nu a avut nimic de obiectat. Cei de la PD au stat cuminti in banci, au tacut malc si au votat cu doua maini. Domnul Emil Boc era pe atunci membru in Comisia juridica de disciplina si imunitati, comisie care a avizat proiectul de lege. Evident, la acel moment sustinea 'pensiile nesimtite'. Cateva zile mai tarziu, atat Camera, cat si Senatul au adoptat raportul comisiei de mediere , iar la 4 aprilie 2001 legea a fost promulgata ", scrie Adrian Nastase pe  blogul sau.

In continuare, Nastase a adaugat ca principalul responsabil pentru crearea si promovarea legii “pensiilor nesimtite” a fost guvernul condus in acea perioada de Mugur Isarascu, actualul guvernator BNR , executiv din care facea parte si PDL-ul. "Guvernatorul BNR da astazi dreptate pensionarilor, dar ii pune mai la coada prioritatilor Guvernului. Ceea ce conteaza este aritmetica bugetara, care, nu-i asa, este … cinica. Pensionarii pot sa moara. Important e sa iasa calculele si sa fie bani pentru clientela PDL", a mai declarat politicianul social-democrat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea