Social

#zvastica #fiu #adrian nastase

Nastase isi pedepseste fiul fiindca si-a desenat o zvastica pe mana

Adrian Nastase are un mod original si educativ de a-si pedepsi copiii. Astfel, suparat ca fiul sau cel mic si-a desenat o zvastica pe mana la o petrecere de Halloween , liderul PSD a decis sa-l trimita in vacanta la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania " Elie Wiesel ", pentru a invata despre crimele nazismului.

"Am aflat zilele acestea ca fiul meu, Mihnea, a facut o boacana in strainatate. Nu stiu cati dintre voi au auzit, dar el a plecat sa invete, cu o bursa, in strainatate - bursa pentru care ii sunt extrem de recunoscator lui dimitrie sturdza -, chiar in perioada in care Mihnea incepea sa aiba neplaceri, cu copiii la scoala, in urma scandalurilor cu dosarele mele, din 2006. Aflat in afara tarii, si la o varsta teribilista, a participat la o petrecere.

Acolo, mai multi pusti pictau, la intrarea in club, diverse semne pe maini, pentru a fi recunoscuti cei care ieseau si apoi reveneau. Printre acestea, si zvastici. Am fost revoltat sa aud lucrul asta, tocmai pentru ca stiu cat de dureroasa este aceasta tema. Nu cred ca varsta poate fi o scuza pentru un astfel de gest si, tocmai de aceea, am decis ca Mihnea sa afle intr-o forma foarte directa ca exista subiecte cu care nu se poate glumi", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Astfel, drept pedeapsa, tanarul Mihnea va merge la un stagiu de intership la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel".

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea