Social

Nastase i-a lansat pe Mirza si Dontu "spre victorie"

Tandemul PSD Gavril Mirza- Ovidiu Dontu a fost lansat oficial in cursa electorala pentru castigarea presedintiei Consiliului Judetean respectiv a primariei municipiului Suceava.

Evenimentul a avut loc sambata in sala mare a Casei Culturii din municipiul resedinta de judet in prezenta presedintelui Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a secretarului general Titus Corlatean si a vicepresedintelui partidului, Victor Ponta.

La reuniune au participat peste 1000 de membri si simpatizanti PSD care au creat o „atmosfera rosie” acestia fiind echipati cu fulare, baloane si steaguri in culoarea traditionala a partidului. De remarcat modul in care a fost aranjata scena cu bannere verticale uriase de o parte si de alta infatisandu-i pe Gavril Mirza si Ovidiu Dontu sub care „ardeau” flacari aritificiale.

Din recuzita nu au lipsit trandafirii rosii sigla oficiala a PSD si tunurile cu confetti care au umplut scena la finalul manifestarii. Fundalul sonor a fost asigurat pe toata durata reuniunii de muzica renumitului Vanghelis.

Trebuie spus ca in discursurile liderilor PSD au excelat indemnurile mobilizatoare si faptele social democratilor insa s-au remarcat si ironiile la adresa principalului contracandidat al lui Gavril Mirza la presedintia Consiliului Judetean, democrat liberalul Gheorghe Flutur. De mentionat ca odata cu Mirza si Dontu au fost lansati in cursa electorala si ceilalti candidati la functiile de primar din judet. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea