Social

#adrian nastase #emil boc joystick #traian băsescu

Nastase: Boc este un fel de joystick al lui Traian Basescu

Emil Boc este un fel de al presedintelui Traian Basescu, considera liderul PSD, Adrian Nastase, apreciind ca marti a fost la Palatul Victoria .

Prezent in studioul Realitatea TV, Adrian Nastase a criticat faptul ca premierul Emil Boc urmeaza intocmai indicatiile presedintelui Basescu si l-a calificat pe acesta ca fiind "un fel de joystick ". El a adaugat ca marti a fost " Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria", referindu-se la faptul ca presedintele a fost prezent la o intalnire a coalitiei de guvernare PSD-PD-L in care s-a dezbatut situatia bugetul de stat pe 2009.

Nastase a tinut sa sublinieze ca a criticat intotdeauna actiunile presedintelui Basescu, si nu guvernul "din care fac parte colegi" social-democrati. "Boc este un fel de joystick al presedintelui Traian Basescu", a declarat social-democratul.

Reprezentanti ai coalitiei de guvernare s-au intalnit marti seara la Palatul Victoria pentru a discuta bugetul pe anul 2009, inaintea intalnirii presedintele Traian Basescu precizand ca "nu ar reactiona negativ daca guvernul ar ingheta salariile timp de sase luni".

Adrian Nastase a adaugat ca, atunci cand a aflat despre recentele declaratii ale lui Traian Basescu potrivit carora ia in calcul optiunea de a nu mai candida la alegerile prezidentiale, "i-au dat lacrimile". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea