Social

Napoli este aproape de demitere

Antrenorul Craiovei ar putea fi inlocuit in vara, oficialii nepropunindu-i prelungirea contractului.

Universitatea Craiova si-a revenit din pasa proasta si nu mai are emotii in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare . Si pentru ca Bania trebuie sa aiba mereu un subiect fierbinte, de ieri se vorbeste tot mai insistent de posibila plecare a antrenorului Nicolo Napoli .

„Dupa meciul cu Mioveni, Napoli a cerut conducerii sa inceapa discutiile pentru prelungirea contractului, care expira in vara. Nu s-a intimplat nimic concret, iar Nicolo a plecat cam suparat in “, sustin surse din anturajul clubului Universitatea. Dupa toate aceste discutii, finantatorul „Stiintei“, Adrian Mititelu , a declarat ca este pregatit sa-i gaseasca inlocuitor italianului.

„Napoli poate sa faca ce vrea el, poate sa plece, dar nu cred ca va mai avea conditiile de aici.

Daca pleaca, gasesc un alt antrenor mai bun. Totusi, eu nu cred ca va pleca, are caracter. Napoli e un foarte bun antrenor, insa cine crede ca rezultatele actuale ale echipei i se datoreaza numai lui face o mare greseala. Daca antrenorul nu are la dispozitie si fotbalisti valorosi, toate eforturile lui ar fi in zadar“, a declarat Mititelu . Universitatea Craiova se afla pe locul 9 in Liga I, contabilizind sapte meciuri consecutive fara infringere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea