Social

Nantes: Viorel Moldovan nu stie "ce se va intampla maine"

Atacantul roman al echipei franceze FC Nantes , Viorel Moldovan , pe care clubul sau doreste sa-l pastreze, a declarat duminica agentiei France Presse ca "nu stie ce se va intampla maine".

"Sunt foarte calm si nu am nici o presiune in ce priveste viitorul meu. Stiu ca mi-au mai ramas doi sau trei ani si mi-as dori sa joc in Liga Campionilor inaintea finalului de cariera" - a explicat jucatorul roman in varsta de 31 ani, care a marcat 16 goluri in cele 13 meciuri disputate cu clubul francez, de la revenirea sa in iarna.

"Am avut sansa sa joc de doua ori cu Grasshopper Zurich si Nantes in Liga Campinilor si visez sa joc din nou cu Nantes" - a adaugat Moldovan.

"Nu ascund faptul ca ma uit la clasamentul golgeterilor /el are 11 goluri marcate in campionat, cu cele trei reusite, sambata, in victoria cu 3-2 obtinuta in fata lui Montpellier /. Nu mi-am propus un obiectiv, vreau sa vad pana unde pot sa ajung. Prefer sa castig Cupa Frantei si Liga si sa raman cu 11 goluri in campionat" - a mai declarat romanul.

Moldovan este dorit in continuare de Nantes, insa a recunoscut ca a avut contacte cu italienii de la Bologna si cu doua cluburi engleze de elita, Fulham si Bolton.

"Evident ca dorim sa-l pastram pe Moldovan" - a explicat directorul sportiv al lui FC Nantes, Robert Budzynski. "Nantes a avut negocieri cu managerul sau, vom discuta din nou in urmatoarele 15 zile si vom ajunge la un acord in aprilie, dupa finala Cupei Ligii" - a adaugat Budzynski.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea