Social

Nadia mamica: un milion de dolari poza copilului

Revista "People magazine " va plati un milion de dolari pentru a publica in exclusivitate fotografii cu micutul Dylan Paul.

Cu trei saptamini mai devreme decit era programat, Nadia Comaneci a devenit, pentru prima oara, mama. Zeita de la Montreal a nascut prin cezariana, simbata dimineata, intr-o clinica din Oklahoma, un baietel in greutate de 2,1 kg si cu o lungime de 43 cm.

"Sintem in al noualea cer. Este mai mult decit ne asteptam. Atit Dylan, cit si mama lui se simt bine", a declarat extrem de emotionat proaspatul tatic, Bart Conner. Nasterea era programata pe 27 iunie, dar doctorii ne informasera, la ultimul consult, ca poate veni in orice clipa. Eu am 48 de ani, Nadia 44 - am asteptat mult acest eveniment si sintem extrem de emotionati, a mai declarat Bart.

Bunica ii croseteaza hainute

La fel de emotionata ca si cei doi parinti pare a fi mama Nadiei, Stefania Comaneci. S-a grabit sa iasa pe aparate. Asa a fost si Nadia. S-a nascut cu doua saptamini mai devreme decit era programat, dar in general fetele ies mai devreme. Mi-a povestit Nadia ca baietelul este extrem de energic, tot timpul danseaza. E ereditar. Nu mai pot de emotie. Abia astept sa-l vad, a spus bunica.

In asteptarea primei intilniri cu nepotelul, mama Nadiei s-a apucat sa-i croseteze acestuia hainute. A primit el multe lucrusoare, or fi ele de firma, dar ce-i facut de mina bunicii este mult mai pretios. Ii crosetez hainute, pentru ca se poarta in Statele Unite. Cum i-am purtat pe Nadia si pe Adrian (n.r.- fratele fostei gimnaste ), asa vreau sa fie imbracat si cel mic, a adaugat Stefania Comaneci.

Petrecere in Beverly Hills

Dupa ce s-a consultat cu sotul ei, Nadia a ales pentru cel mic doua prenume: Dylan, dupa numele cintaretului Bob Dylan , preferatul lui Bart, si Paul, dupa numele lui Paul Ziert, managerul celor doi. De altfel, Paul Ziert va fi si unul dintre nasi.

Acesta, alaturi de Anastasia Soare, make-up artist , cea supranumita regina sprincenelor la Hollywood, il vor boteza pe cel mai tinar membru al familiei Conner-Comaneci la o biserica din Los Angeles. ,,Este aceeasi biserica ortodoxa la care am fost nasa eu cu George Clooney, a spus Nadia.

In ceea ce priveste petrecerea, aceasta va fi organizata in Beverly Hills. Abia dupa botez, Nadia spera sa poata reveni in Romania, pentru a sarbatori si aici, alaturi de prieteni si rude.

De altfel, fosta gimnasta intentioneaza ca pe viitor sa-si petreaca mai mult timp in tara. In acest sens, fratele Nadiei se ocupa in prezent de construirea unei noi case in care sa locuiasca alaturi de sora sa.

Baby Boy pretios

Nici nu a venit bine pe lume, si deja Paul Dylan a fost luat in ,,vizor de presa din lumea intreaga. Mai multe publicatii de peste Ocean au licitat pentru a obtine poze in exclusivitate cu cel supranumit ,,Baby Boy Zece Comaneci.

Potrivit International Gymnastic, invingatoare din aceasta batalie a iesit revista ,,People Magazine, care va plati insa pentru aceste fotografii un milion de dolari.

Micutul Dylan Paul urmeaza sa apara pe coperta editiei din luna iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea