Social

#nadia comaneci #afaceri #george w. bush #tricou #licitatie #sofat #dylan #radio

Nadia are afaceri in Romania, dar nu vorbeste despre ele

Celei mai valoroase gimnaste a tuturor timpurilor, Nadia Comaneci , ii datoram mare parte din renumele, nu peste tot negativ, pe care tara noastra il are in afara granitelor.

Dovada ca este este atasata de tara sa si ca are incredere ca lucrurile se vor aseza si aici e faptul ca Nadia are afaceri in Romania. Nu-i place, insa, sa vorbeasca despre asta. Fosta gimnasta , care isi sarbatoreste, miercuri, ziua de nastere, a acceptat invitatia reporterilor Libertatea de a le da autografe chiar la redactie. Nadia Comaneci a vorbit despre calitatea ei de ambasadoare onorifica in lume, despre condusul prudent, ea fiind o inamica a vitezei, chiar daca in tinerete mai gresea, despre baiatul ei, Dylan, care va avea si cetatenie romana , si despre pasiunea ei pentru radio. Nadia Comaneci a povestit reporterilor cum, invitata fiind la masa liderului de la Casa Alba, George W. Bush, ea i-a povestit celui mai puternic om din lume despre tara sa. Mai in gluma, mai in serios, acesta a intrebat-o daca ar accepta sa-i fie ghid in Romania. Cei doi s-au revazut, in scurt timp, in Romania, semn ca vorbele Nadiei au avut ecou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea